Αρχική Εταιρία Το μέλλον


Στόχοι
There are no translations available.

Η "Δίκτυο Εμπορικών Εκθέσεων" οραματίζεται, τόσο για την ίδια την εταιρία όσο και για τους πελάτες της ένα μέλλον δημιουργικό με δυνατότητα ακόμη περισσότερων παροχών σε όλους όσους συνεργάζονται μαζί της.

Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας, προσαρμοζόμαστε στις σύγχρονες αλλαγές και επιλέγουμε τα καλύτερα και πιο σύγχρονα υλικά.

Τελειοποιούμε την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών μας, και εργαζόμαστε κάθε χρόνο για την αποτελεσματικότερη προβολή και εξυπηρέτηση των πέλατών μας.

Προσπαθούμε χρόνο με το χρόνο να μεγιστοποιούμε τα οικονομικά οφέλη των πελατών μας, με στόχο να αναπτύσσουμε συνεχώς την αγορά.

 

 

 

Κορινθία 2016

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 5-10/10/2016.

Κορινθία 2016
8η Εμπορική Έκθεση '16

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της Egnatia Expo 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδωνίας 8-13/6/2016.

Σέρβια Κοζάνης 2016


27-31/06/2016 Argofest  Κατασκευή- Φωτισμός Περιπτέρων και χώρου.


Forum Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012

Πατώντας στο link θα δείτε φωτογραφικό υλικό από τις Εκθέσεις και Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012 που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία μας σε τρεις μεγάλους Καλλικρατικούς Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φυσικά για όλο το φωτογραφικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις Εκθέσεις θα βρείτε στις ειδικές ιστοσελίδες που αφορούν στην κάθε έκθεση ξεχωριστά και είναι www.energy-diktyo.eu/kavala, www.energy-diktyo.eu/drama και www.energy-diktyo.eu/xanthi.