Συνέδρια


Ημερίδα - Μυτιλήνη
There are no translations available.

Ημερίδα διοργανώθηκε στη Μυτιλήνη με θέμα την αρτοποϊα γενικά και το μέλλον του κλάδου. Η κατασκευή στην οποία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα κατασκευάστηκε και διαμορφώθηκε από τη "Δίκτυο Εμπορικών Εκθέσεων".
 
Ημερίδα - Φέρες 2007
There are no translations available.

Στα πλαίσια της 12ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών διοργανώθηκε ημερίδα με θέμα τα βιολογικά προϊόντα και την καλλιέργειά τους. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε λυόμενη κατασκευή , ειδικά διαμορφωμένη για το σκοπό αυτό.

 

 

 

 

 

 

 
Πόρτο Χέλι
There are no translations available.

Ιατρικό Συνέδριο διοργανώθηκε στις 1 Ιουλίου 2007 στον αύλειο χώρο του ξενοδοχείου HINITSA.

Οι εργασίες του συνεδρίου φιλοξενήθηκαν στη καλαίσθητη λυόμενη κατασκευή της εταιρίας μας.

 


Κορινθία 2016

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 5-10/10/2016.

Κορινθία 2016
8η Εμπορική Έκθεση '16

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της Egnatia Expo 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδωνίας 8-13/6/2016.

Σέρβια Κοζάνης 2016


27-31/06/2016 Argofest  Κατασκευή- Φωτισμός Περιπτέρων και χώρου.


Forum Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012

Πατώντας στο link θα δείτε φωτογραφικό υλικό από τις Εκθέσεις και Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012 που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία μας σε τρεις μεγάλους Καλλικρατικούς Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φυσικά για όλο το φωτογραφικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις Εκθέσεις θα βρείτε στις ειδικές ιστοσελίδες που αφορούν στην κάθε έκθεση ξεχωριστά και είναι www.energy-diktyo.eu/kavala, www.energy-diktyo.eu/drama και www.energy-diktyo.eu/xanthi.