3ο Kavala AirSea Show
There are no translations available.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ 3ου KAVALA AIRSEA SHOW

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο "3ο Kavala AirSea Show" που γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Καβάλα και καλύπτει όλη την παραλιακή ζώνη, αποτελεί δε ένα μοναδικό στο είδος του, διεθνούς εμβέλειας γεγονός.

Και φέτος όπως και πέρυσι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα λειτουργήσει η διαρκής στατική Έκθεση στην πράσινη ζώνη με περίπτερα προβολής αεροπορικού - ναυτικού και εμπορικού αντικειμένου, με παγόδες Ελβετικής κατασκευής, διαφόρων διαστάσεων (4,5χ3, 6χ3) αποτελούμενες από σκελετό αλουμινίου, ύψους 2,20μ. ύφασμα κάλυψης αδιάβροχο χρώματος εκρού).

Οι παγόδες θα είναι πλήρως εκθεσιακά εξοπλισμένες, με φωτισμό, παροχή ρεύματος, 1 γραφείο, 1 τραπεζάκι, 3 καρέκλες, μοκέτα στο δάπεδο, καλάθι αχρήστων, επωνυμία στη μετώπη. Παρέχουμε καθαριότητα και 24ωρη φύλαξη.

Στη διαρκή στατική έκθεση μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις ή φορείς που έχουν σαν δραστηριότητα την εκπαιδευση ιπταμένων, τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία αεροσκαφών, εταιρίες αερομοντελισμού, εκδοτικοί οίκοι, flight simulator καθώς και σχολές ιστιοπλοίας, καταδύσεων, θαλάσσιου τουρισμού και αναψυχής κλ.π.

Λόγω των αεραθλητικών αγώνων που διοργανώνονται στο Αεροδρόμιο Αμυγδαλεώνα από την ΕΛΑΟ, θα υπάρξει εμπορικό πλεονέκτημα λόγω του ειδικού κοινού που θα συμμετέχει στους αγώνες.

Το "3ο Kavala AirSea Show" συμπίπτει με τον εορτασμό των 100 χρόνων της απελευθέρωσης της πόλης, διοργανώνεται με επικεφαλής το Δήμο, πλαισιώνεται από παράλληλες δράσεις αλλά και από τις εκδηλώσεις στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα (7χλμ. από το κέντρο της πόλης) όπου την Κυριακή 23 και Δευτέρα 24 Ιουνίου θα γίνουν οι αεραθλητικοί αγώνες της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛΑΟ).

Στις παράλληλες δράσεις εντάσσονται μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων, η άφιξη ενός τουριστικού κρουαζιερόπλοιου 500 ατόμων, επίσημη συμμετοχή μιας ομάδας της εταιρίας "REDBULL", και οι μέρες των επιδείξεων θα πλαισιωθούν από πυροτεχνήματα. Συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, δελτία τύπου, διασφαλίζουν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Το 3o Kavala AirSea Show ήδη γίνεται γνωστό μέσα από αναφορές στον ηλεκτρονικό τύπο α) γίνεται αναφορά στο διεθνές ημερολόγιο των AirShow (πάνω από 20) β) από το YouTube και από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook κλπ), γ) και από διεθνείς ιστοσελίδες σχετικού ενδιαφέροντος.

Θα μεταδοθεί επιπλέον videopromo 8,30 και διαφημιστικό σποτ 65'' για 15 μέρες στην τηλεόραση, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (ΕΡΑ και τοπικούς σταθμούς), καταχώρηση στις εφημερίδες της πόλης αλλά και θα μοιραστούν 20.000 flyers σε όλη την Βόρεια Ελλάδα (Περιφέρεια, Εγνατία, Θεσσαλονίκη).

Με το προνόμιο να νιώθουμε όσο κανείς άλλος την ουράνια ελευθερία μια και ανήκουμε στην αεροπορική οικογένεια, φροντίζουμε οι θεατές μας να "σηκώσουν το κεφάλι ψηλά" τις μέρες της διοργάνωσης "3o KAVALA AIRSEA SHOW" 21-24 Ιουνίου 2013.

Για επιπλέον πληροφορίες όσον αφορά την στατική έκθεση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον α) κ. Παναγιώτη Αγαπητό (ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ) τηλ. - fax: 2510-225300, κινητό 6947184264 και 6936556846, β) κ. Μακαρίου Μιχάλη (ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ) τηλ. - fax: 2510-225300, κινητό 6984037592, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ακολουθεί η δήλωση συμμετοχής την οποία μπορείτε να εκτυπώσετε, να την συμπληρώσετε και να την στείλετε με mail ή με fax.


Δήλωση Συμμετοχής


 

Κορινθία 2016

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 5-10/10/2016.

Κορινθία 2016
8η Εμπορική Έκθεση '16

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της Egnatia Expo 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδωνίας 8-13/6/2016.

Σέρβια Κοζάνης 2016


27-31/06/2016 Argofest  Κατασκευή- Φωτισμός Περιπτέρων και χώρου.


Forum Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012

Πατώντας στο link θα δείτε φωτογραφικό υλικό από τις Εκθέσεις και Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012 που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία μας σε τρεις μεγάλους Καλλικρατικούς Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φυσικά για όλο το φωτογραφικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις Εκθέσεις θα βρείτε στις ειδικές ιστοσελίδες που αφορούν στην κάθε έκθεση ξεχωριστά και είναι www.energy-diktyo.eu/kavala, www.energy-diktyo.eu/drama και www.energy-diktyo.eu/xanthi.