Αρχική Εκδηλώσεις Άλλες Εκδηλώσεις Ενεργειακές Εκθέσεις


Ενεργειακές Εκθέσεις
There are no translations available.

Στα πλαίσια των Εκθέσεων - Forum που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2012 έχουμε συγκεντρώσει φωτογραφικό υλικό μέσα σ' αυτή την ενότητα.

Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε δειλά - δειλά από την Καβάλα τον περασμένο Μάρτιο αλλά απέκτησε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους εκθέτες και από το καταναλωτικό κοινό. Είχαμε αρωγούς και συμπαραστάτες Αρχείς και Φορείς από όλους τους Δήμους στους οποίους έγινε αυτή η Έκθεση.

Ευχόμαστε την επόμενη χρονιά να συνεχίσουμε με άλλους Δήμους και να συμβάλλουμε κι εμείς, όσο μπορούμε στην προσπάθεια εξεύρεσης εναλλακτικών πηγών ενέργειας θεωρώντας ότι είναι μείζον ζήτημα η ολοκληρωμένη ενημέρωση από όλους τους συμμετέχοντες, εκθέτες, Αρχές και Φορείς.

Όλο το φωτογραφικό υλικό από κάθε έκθεση ξεχωριστά μπορείτε να βρείτε στις ειδικές ιστοσελίδες www.energy-diktyo.eu/kavala, www.energy-diktyo.eu/drama και www.energy-diktyo.eu/xanthi.

ΚΑΒΑΛΑ

Δράμα

Ξάνθη

Πέραμος


 

Κορινθία 2016

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 5-10/10/2016.

Κορινθία 2016
8η Εμπορική Έκθεση '16

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της Egnatia Expo 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδωνίας 8-13/6/2016.

Σέρβια Κοζάνης 2016


27-31/06/2016 Argofest  Κατασκευή- Φωτισμός Περιπτέρων και χώρου.


Forum Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012

Πατώντας στο link θα δείτε φωτογραφικό υλικό από τις Εκθέσεις και Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012 που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία μας σε τρεις μεγάλους Καλλικρατικούς Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φυσικά για όλο το φωτογραφικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις Εκθέσεις θα βρείτε στις ειδικές ιστοσελίδες που αφορούν στην κάθε έκθεση ξεχωριστά και είναι www.energy-diktyo.eu/kavala, www.energy-diktyo.eu/drama και www.energy-diktyo.eu/xanthi.