Παγοδρόμια
There are no translations available.

Το παγοδρόμιο είναι η νούμερο ένα διασκέδαση μικρών και μεγάλων κατά τη διάρκεια του χειμώνα... αρκεί να μην βρέχει ο ουρανός την ώρα που φοράμε τα παγοπέδιλά μας και ετοιμαζόμαστε  για τις σβούρες μας πάνω στον πάγο.

Το ΔΙΚΤΥΟ έχει τη δυνατότητα να στεγάσει παγοδρόμια μικρά και μεγάλα με αισθητικά όμορφες τέντες οι οποίες έχουν στα πλαινά τους μεγάλα παράθυρα και μεγάλη αντοχή στα φυσικά φαινόμενα. Ετσι οι επισκέπτες θα μπορούν άνετα να κάνουν βόλτες τους πάνω στον πάγο και να χαζεύουν απ' έξω τη βροχή που πέφτει και όχι στην πλάτη τους!

Το παγοδρόμιο είναι της εταιρίας IFEC S.A. (www.ifec.gr)

 

 

 

 

 

Κορινθία 2016

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 5-10/10/2016.

Κορινθία 2016
8η Εμπορική Έκθεση '16

Επιμέλεια και Κατασκευή Εκθεσιακού χώρου και Περιπτέρων στο πλαίσιο της Egnatia Expo 8η Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδωνίας 8-13/6/2016.

Σέρβια Κοζάνης 2016


27-31/06/2016 Argofest  Κατασκευή- Φωτισμός Περιπτέρων και χώρου.


Forum Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012

Πατώντας στο link θα δείτε φωτογραφικό υλικό από τις Εκθέσεις και Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας 2012 που έχει πραγματοποιήσει η εταιρία μας σε τρεις μεγάλους Καλλικρατικούς Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φυσικά για όλο το φωτογραφικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τις Εκθέσεις θα βρείτε στις ειδικές ιστοσελίδες που αφορούν στην κάθε έκθεση ξεχωριστά και είναι www.energy-diktyo.eu/kavala, www.energy-diktyo.eu/drama και www.energy-diktyo.eu/xanthi.